Operationele lease: aanschaf, installatie, financiering en onderhoud

Werkwijze

Direct genieten van de voordelen van kwalitatief hoogwaardige led-verlichting zonder initiële investering. LEDsEnable maakt dit mogelijk door de aanschaf, installatie, financiering en het onderhoud te organiseren door middel van de DBFM-methodiek: Design, Build, Finance and Maintain. 

Met deze opzet kan LEDsEnable een voorstel maken dat budgetneutraal is of direct positief resultaat heeft op het jaarlijks budget.

LEDsEnable zorgt voor een gegarandeerde meerjarige lichtopbrengst, dit kunnen wij alleen als wij samenwerken met door ons geselecteerde en gekwalificeerde leveranciers. 

Belangrijke criteria in de keuze van de led-leverancier is een check op onder andere de gebruikte meetprotocollen en meetgegevens en de aangeboden garantievoorwaarden (niet alleen de termijn). Natuurlijk beschouwen wij naast technische kwaliteit, financiele aspecten en de leverbetrouwbaarheid van de leverancier ook zijn normen en waarden.

Zodra wij voor u aan de slag gaan maken wij een uitgebreid lichtplan wat wij met u doorspreken. Daarnaast maken wij een scan van de huidige lichtopbrengst in de door u geselecteerde objecten. Wij bespreken met u de gewenste lichtsterktes en branduren, en uw behoefte aan responstijd en actie voor benodigd onderhoud. Na overeenstemming op deze gegevens kunnen wij u ook informeren over de besparingen die u gaat realiseren.

Het klantcontract kan worden opgemaakt nadat alle technische en financiële gegevens zijn gecontroleerd en goedgekeurd.

LEDsEnable ontzorgt

Bel ons voor vrijblijvend advies

Project Chemelot gelanceerd!

2017-06-22 -

Sterrenhemel weer zichtbaar boven Chemelot site